Van Willegen Fotografie | Over VWF

Over VWF

Architectuur- en interieurfotografie met een heldere blik

Van Willegen Fotografie heeft als specialisatie architectuur- en interieurfotografie. Het handschrift van Anne-Meike van Willegen bestaat uit een heldere compositie, verstilling en strakke lijnen. Er wordt gezocht naar het beste standpunt en het juiste moment. Dit zorgt er voor dat de interieurs gefotografeerd worden zoals ze bedoeld zijn. De ruimtelijke beleving van het gebouw wordt in beeld overgebracht. Er is aandacht voor de structuur/indeling van het project, de overgang tussen binnen en buiten, de verbinding tussen de verschillende ruimtes en de gebruikte materialen.

Fotografie in opdracht

Van Willegen Fotografie fotografeert voor diverse opdrachtgevers waaronder architecten en (interieur-)ontwerpers. Op deze site is een kleine selectie van het werk te zien. Opdrachtgevers waar mee samenwerkt is zijn onder andere: Architecten aan de MaasBureau Berndsen, Accu Ontwerpers, Eelke van Willegen, Your Well, Museum Rotterdam en het Chabot Museum.

Anne-Meike van Willegen

Van Willegen Fotografie is een onderdeel van de beroepspraktijk van Anne-Meike van Willegen die naast het fotograferen van architectuur- en interieur foto’s actief is als beeldend kunstenaar. In 2000 is Anne-Meike cum laude afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Sindsdien werkt zij zowel autonoom als in opdracht. Anne-Meike heeft deelgenomen aan exposities in binnen- en buitenland.

error: Content is protected !!